Προφίλ

                                                                                                                    

 

To 1997 o Μιχάλης Καραγιάννης, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της ξυλείας από το 1925, έκανε έναρξη της ατομικής του επιχείρησης. Με ένα κοπτικό μηχάνημα, σε ένα μικρό χώρο στο Κερατσίνι, ξεκίνησε κόβοντας επιφάνειες μελαμίνης, mdf, κόντρα πλακέ στα επιθυμητά μέτρα. Με δυνατή θέληση, όρεξη, υπομονή και δυνατά στοιχεία την εξυπηρέτηση, την έμπιστη συνεργασία, την καλή επικοινωνία και τη γνώση των προϊόντων ξυλείας  πολύ σύντομα η επιχείρηση αναπτύχθηκε.

Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονταν, το 1999, έγινε η προσθήκη συγκολλητικής μηχανής και φορτηγού. Πάντα ακολουθώντας την εξέλιξη, το 2001, η επιχείρηση επεκτάθηκε στο χώρο των υλικών επιπλοποιίας. Σε ένα ανεξάρτητο χώρο, στήθηκε ένα κατάστημα που διέθετε μια πλήρη γκάμα από εξαρτήματα και μηχανισμούς επιπλοποιίας, είδη κιγκαλερίας, και σιδηρικά. Η επιχείρηση συνεχώς αναπτυσσόμενη σε στοκ και πελατολόγιο το 2008 μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο στην ιχθυόσκαλα Κερατσινιού όπου βρίσκεται και σήμερα. Με νέα μηχανήματα, πιο σύγχρονα, καλύτερη οργάνωση, είναι πλέον σε θέση να καλύψει πληρέστερα και ταχύτερα την ζήτηση των επαγγελματιών πελατών της. Το 2010 αγοράστηκε αποθήκη 1500m2 , το στοκ αυξήθηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να γίνει πιο ευέλικτη και να είναι ικανή να καλύψει γρήγορα κάθε ζήτηση.

Έχοντας συνεργασίες χρόνων με πελάτες και προμηθευτές, οι οποίες στηρίζονταν πάντα στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοϋποστήριξη η επιχείρηση, παρα την δύσκολη περίοδο καταφέρνει ακόμα να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται. Πλέον μπορεί να καλύψει ολοκληρωτικά κάθε έργο στα πλαίσια της ξυλείας και των υλικών επιπλοποιίας. Με τεράστια εμπειρία, προσφέρει λύσεις και επιτελεί τον κοινωνικό της ρόλο με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον πελάτη.